november 16, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Talán Ti még nem tudjátok, de én híres ember leszek. Olyan híres, hogy a világon minden ember ismeri a nevem. Minden ember felismer. Most kíváncsi vagy, hogy miben leszek híres, mi az, amit nálad, nála és mindenki másnál jobban tudok?

Képzeljétek, érzem a pici sejtjeimben, érzem minden apró részemben, hogy ez így lesz. Eleinte mesékből tanulok mindent el. Azt, hogy hogyan élt Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika és a többiek. Később én játszom el. Lehet, hogy anya ruháiban, kopogós cipőiben mutatom be nektek, milyen egy igazi táncos lábú díva. Engem művésznőnek szólítanak és fergeteges tapsviharral fogadnak. Tapsolnak, ha meglátnak, tapsolnak, ha vége az előadásnak. Mindenki fényképet készít velem, dedikálásért kiáltják a nevem.

Nos, igen én ilyen híres leszek!

Képzeljétek, még férjhez is megyek. A falu grófja vesz engemet el. A gyönyörű pofikám miatt szeretett meg. Gyakran csendben, mosolyogva figyelek, s mindenre, amit mond, vagy amit tesz, én csak helyeselek. Ezért nagyon szeretni fog a férjem engem.

Nekem három gyerekem lesz. Az első fiú lesz. A férjem ezért még jobban szeret, mivel grófságának örököse lesz. Születik egy újabb fiúgyermek is, a sort pedig egy kislány zárja be. Tudjátok Ő is híres lesz. Már most olyan ügyesen táncol, pedig csak négy éves. Tőlem örökölte a szépsége mellett a tehetséget. Az apjától pedig a grófi címet. Ha nem lenne művésznő, ő akkor is híres lenne, hiszen gróf kisasszonynak született. De hát a tánc a mindene.

Talán a három gyerek után, már nem táncolok többet. Újságokban és egy filmen szerepelek. Az életemről szól a történet. A mozik vetítése után felkerül a világhálóra. Mindenki az én tánclépéseimet gyakorolja.

De most épp valami hirtelen megváltozott körülöttem. Hirtelen olyan zavaros minden. Rengeteg ember szaladgál körülöttem. De van ott egy idős nő, aki törölközőt kér és vizet. Ezt nem értem, most mi történik velem. Eddig meleg vízben úsztam, most hirtelen hideg, minden. Azaz idős nő fejjel lefelé lógat és üti a fenekemet. Üvöltözni kezdek. Hirtelen egy rongyos szakadt lepedőbe csavar be. Átnyújt egy sötét ruhás idegennek.

  • Ez a gyerek egy vadhajtás, tüntesd innen el!

 

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

Puszi Nektek!

 

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is!