október 29, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Talán tényleg ez most közhelyesnek mondható, de szinte felfoghatatlan, ahogy repül az idő. Miért is mondom, mert éppen 56 nap és itt a karácsony. Még kimondani is fura, karácsony. De még mielőtt, elkezdenék tervezgetni, hogy milyen is legyen a karácsony, előtte még néhány dolgot még be kell fejeznem, meg kell tennem.

 

1.Kinek ne lenne ismerős téma, a karácsony utáni diéta. Ugye -ugye! A jobbnál jobb ételek, a vendégségbe járás, és a vendégek fogadása állandó lakmározással jár. Mikor nem csak eszel, hanem fulra eszed magad. Majd megfogadod, az ünnepek után diétába kezdesz. Idén nem akarok ebbe a cipőbe esni, ezért én már most, diétába kezdtem,így bátran jöhet a nagy evéssel, ivással járó karácsony.

 

2. Most, nem csak,hogy diétába kezdtem, de bizonyos alapanyagokat lecseréltem egészségesekre.  A napokban kezdem el kikísérletezni a szénhidrát csökkentett lisztből készült kenyeret. Tudom, hogy lehet venni kész lisztet, de azt is tudom, hogy ezek a lisztek az arany árával azonos arányban mozognak. Ezért inkább kikísérletezem, de ígérem, ha összejön írok róla egy cikket.

 

3. Levizsgázok, bár gyerekek mellett nehezebb a tanulás, nehezebben mennek a felkészülések, de vannak helyzetek, amit meg kell tennem. Végül is a jövő héten túl leszek mindenen.

 

4. Múzeumok őszi fesztiválját meglátogatom,  egy igazi szupi kis programot választottam ki, a szimplicziustól a Rigó Jancsi-ig című előadását Vidák Tünde néprajzkutató-tól.

 

5. Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyerekkorban című előadásra Dr. Kádár Annamáriától már nagyon várom. Lehet, hogy  csak egy egy mondatát tudom csak beépíteni a gyerekek fejlődésébe, de lehet, hogy egyet sem, nekem mégis igazán kedves téma.

 

6. Életem első beauty workshop-ján részt veszek. És hogy miért is, mert szeretnék szép, precíz, tartós sminket. Egy igazán csajos program, ahol megtanulod, hogyan hozz ki magadból a maximumot.

 

7. Egy hétig, hátra dőlök és pihenek. Na jó ezt, csak vicc, de most, hogy itt az őszi szünet, egy kicsivel könnyebb. Nincs reggeli rohanás, könyörgés, – Gyere már! – Vedd a cipőt! – Szállj be a kocsiba!

 

8. És nem véletlen hagytam a végér, de van egy meglepetésem, amit egyenlőre nem árulhatok el. De higgyétek el, roppant nehezemre esik, magamban tartani. Talán annyit azért elmondtatok, hogy életem egyik legszuperebb, legkedvesebb és legvártabb eseményét élhetem meg. Még számomra is hihetetlen, hogy egy ilyen hatalmas lehetőség ajtaján léphetek be.

 

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

Puszi Nektek!

 

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is!