szeptember 29, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Azt, hogy milyen egy nő illata, sokban az adott trend határozza meg. Éppen milyen vonalat követve hoznak ki egy egy illat kombinációt. De hogy milyen egy anya illata, azt szerény véleményem szerint az adott helyzet határoz meg.

Mit értek én ezen? Most gondolom kérdeznétek.

Nos egy anya számtalan szerepben  tündököl. Minden szerep más más illatot követel meg. Aztán ehhez hozzájön az anya személyisége, ő mit visel magán el, melyik az az illat, ami felemeli kiemeli nőiességét. Többéves tapasztalásom során alakult ki az én illatkombinációim. Mára tudom, milyen illat  illik munkahelyre.  Mit viseljek magamon vásárlás, sportolás és akár házimunka közben. De a romantikus napokra is megvan a kedvencem.

L pour elle – Eau de Toilette

A szerelem és a luxus egyedülálló aromája, ahogy kibontakozik az illat, úgy egy kellemes, nőies mégis könnyed citrusos, virágos aroma lesz belőle. Szívesen használom a hétköznapokban munkahelyre,  ünnepi összejövetelekre. A gyerekek gyakran megdicsérik az illatát, ha megérzik rajtam. Talán a dicsérettől, vagy maga az illattól céltudatos nőnek érzem magam viselése közben. Markáns illata, mély benyomást kelt.

FŐ ILLATJEGYEK:

FEJILLAT: fekete ribizli levelek és zöld tea.

SZÍVILLAT: fresia, rózsa és őszibarack.

ALAPILLAT: cédrus, szantálfa és pézsma.

Far Away Gold parfüm

Ez az illat, olyan mintha a titkos Távol-Keleten élnék! Nagyon finom illata van,  leginkább a vaníliának örülök, ugyan is rajongok a vanília illatokért. Hosszan tartó illata van, egész nap érződik, leginkább romantikus napokon viselem magamon.

 

ILLATKATEGÓRIA: virágos-orientális illatkategória

FŐ ILLATJEGYEK:

FEJILLAT: mohéli ilang-ilang, őszibarack, frézia

SZÍVILLAT: indiai jázmin, narancsvirág

ALAPILLAT: madagaszkári vanília, szantálfa, ámbár

Lovely Garden parfüm új oriflame

A Lovely Garden Eau de Toilette friss, természet ihlette illatát! A rebarbara üde aromája, a forró tej édes illata és a lágy, krémes vanília orchidea eszenciája egy varázslatos, tavaszi kert hangulatát idézi. Sajnos nem túl tartós és nincs erőteljes illata, én ezért otthon szoktam leginkább viselni, vásárláshoz, olyan hétköznapi viselet.

 

 

FŐ ILLATJEGYEK:

FEJILLAT: zöld tónusok, rebarbara és gránátalma
SZÍVILLAT: babarózsa, heliotrop, édes tej
ALAPILLAT: pézsma, szantálfa, orchidea

Nektek van kedvenc parfümötök? Ismeritek valamelyiket?

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

Puszi Nektek!

 

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is!