szeptember 11, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Egy egy alkalommal amikor megállítotok vagy irtok egy pár sort nekem, mindig kérdezitek, hogy mennyit fizetnek nekem, amiért blogot vezetek.  Semmit nem fizetnek, gondolom most újat mondok nektek ezzel.

 

Sokszor megállítotok, leszólítotok, rám írtok és kérdezitek, neked a blog írásért mennyit fizetnek?

Amikor mondom, hogy nekem az írásért nem fizetnek, kételkedve néztek és talán el sem hiszitek. Pedig ez az igazság, tényleg nem fizetnek.

Korábban már említettem (Blogom története címen), milyen megfontolásból kezdtem bele. De ami nem titok és itt  is elárulom, hogy több mindenkivel együttműködtem. És, hogy ez mit jelent? Mert ezt is mindig kérdezitek.

Az együttműködésre általában felkeresnek. Természetesen itt sem pénzt adnak érte. Valamilyen terméket, márkát ajánlanak fel, tesztelésre, kipróbálásra, véleményezésre. Valahol az sem fontos, hogy megírd a véleményed egy bejegyzésben, elég ha posztolsz magadról egy képet, ahol az ajándék termék szerepel. Természetesen ha jól csinálod, akkor egyre többen keresnek fel együttműködésre. A lényeg, hogy rajtad keresztül  a neveddel minél több terméket ismertessenek meg!

A legfelkapottabbak a beauty és a fashion  bloggerek. De egy ugyanilyen jó elképzelésre felépített egészséges táplálkozással foglalkozó blogot is sokan megkereshetnek.

Felkérhetnek, hogy írj egy egy cikket az ő oldaluknak, akár egy újonnan  induló sorozatba fejtsd ki véleményed. És szinte sorolhatnám órákon keresztül, hogy mennyi mindent lehet.

Amire mindenképpen oda kell figyelned, ha bloggolásba kezdesz!

  1. Szerezz tapasztalatot
  2. Menedzseld jól magad
  3. Szerezz szponzort

Viszont egyet mindig tarts szem előtt. Amilyen irányt elkezdtél, ahhoz mindig maradj hű. Az olvasóid nem értékelik és nem is szeretik, ha hirtelen változtatsz a szemléleteden.

Az elején mikor elkezdtek követni téged, akkor pont azért tették, mert tetszett nekik, amit adtál a blogon keresztül.

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!

Puszi Nektek!

 

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is!