szeptember 9, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Blogot vezetsz, de mégis zavar ha szóba kerülnek az írásaid? A múlt nap egy csajos beszélgetés során szóba került a blogom. Be kell vallanom próbáltam elterelni a témát, és másról kezdtem beszélni. Minél hamarabb, abba akartam hagyni.  

Nem tudom ti, hogy vagytok vele,de ahányszor szóba kerül a blogom,én mindig zavarba jövök. Teljes olyankor a káosz, mert nem tudom, hogy aki kérdezi, az azért kérdezi, mert kifogása van ellene, vagy azért kérdezi, mert tetszik neki az írásom.

Az írásom, vagyis a gondolatom, arról a témáról, helyzetről, esetről ami éppen foglalkoztat. Vagy azért, mert nem olyan régen velem is megtörtént. Vagy a környezetemben történt hasonló eset. Esetleg felháborodást keltett bennem,vagy csak egyszerűen az írás által találom meg a választ.

És akárhányszor megkérdezik tőlem, nem tudom, hogy milyen irányból közelítsem a válaszomat meg. Ebből az elhatározásból gondoltam egyet, hogy papírra vetem, miért vezetek blogot.

Ahogy a gyerekeke elkezdenek idősödni, egyre több – mai divatos szóval kifejezve – “énidőm” lett. Eleinte élvezettel vetettem magam bele a kötésbe, az olvasásba, egy egy elmaradt film megnézésébe.

Az eleinte óriási listám egyre fogyatkozóba lett, igaz került egy egy új a képbe, de valahogy egyik sem elégítette ki a szűnhetetlen vágyamat az a bizonyos valami iránt!

Valami, ami leköt, valami ami a  szenvedélyem, valami ami, azt a bizonyos ürességet kitöltse.Azt a bizonyos pluszt megadná nekem! Mert hiába akarjuk titkolni, nem beismerni, mindenki életébe elérkezik egy pillanat, amikor az a bizonyos pluszért elkezd konditerembe járni.Jóga esetleg pilates órákat vesz, vagy ami most nagyon divat rúdtánc órát vesz. Nos engem nem zavar, ha valaki ilyen hobbit szerez, engem valahogy egyik sem érdekel. Ezért nem is erőltetem ezeket. Nos akkor mi lehetne az a plusz, ami engem érdekel.

Ebben az időben kezdtem az instagram világával ismerkedni. Eleinte nem mertem még magamnak se beismerni, de valamiért vonzani kezdett. Egyre több profilt néztem meg,és egyre több oldalt ismertem meg. Jobbnál jobb ötletem lett, amit azonnal papírra vetettem. Ekkor döbbentem rá, ez az a plusz , amit én kerestem.

NEKEM BLOGOT KELL VEZETNEM!

Mindent magam kezdtem, utána olvastam, hogyan lehet, majd átgondoltam nekem mi kell.Teljesen a nulláról kezdtem. Sokáig próbálgattam mit mondhatnék a blogomon keresztül nektek el. Mára már benne van a fejembe, olvassátok hisz nektek  írom szeretettel.

Ja és, hogy miért jövök zavarba ha kérdeztek? Egyenlőre csak szokom,hogy egyre többen olvastok és kérdeztek!

 

Puszi nektek!

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is!