augusztus 18, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Biztos veletek is előfordult olyan helyzet, amitől a falra tudnál mászni. Vagy azért mert nem kapsz rá megfelelő választ. Vagy éppen nem tudtok közös nevezőre jutni, vagy mert pontosan tudod mekkora nagy hazugság az egész. Ezektől mindig lefáradok, elszívják az erőmet és elrabolják az időmet.

 

Mit csináljunk hétvégén?

Ez az első nagy kérdés ami fejfájást okoz nekem. A gyerekek állandóan mennének, de azt hogy hova az  már nehezebb. Az egyik állatkertbe menne a másik meg nem. A moziban szintén nincs egyesség, mert egyik míg mesét nézne a másik fantasztikus jellegű történetre ülne be. Fürdőbe menjünk vagy sétahajós városnézésre. Nem tudom talán más családokban teljes az összhang, de nálunk  nagyon nem. Legfőképpen mikor el kellene dönteni, hogy milyen hétvégi program legyen. Végül több órás vajúdás után megszületik az ötlet és nagy boldogságban vágunk bele a hétvégi programnak.

A nagy internetes átverések!

Ilyen például az egy hónap alatt megtanulsz angolul, németül, latinul, spanyolul vagy amilyen nyelven csak szeretnél. Maximum ülni, állni és enni, mert hogy beszélni nem az fix. Ja és az ára, nos az még ma kedvezményes! De ne feledd a határidőt, ami éppen pont akkor van.

Aztán a másik nagy kedvencem. Kinövései vannak a lábán? Műtét nélkül fájdalommentesen megszabadulhatsz a bütyökszabályzó segítségével. Ugye mondanom se kell, éppen akciós, így a majdnem húszezer forint helyett megveheted a feléért. Ja már csak tíz darab van belőle. Siess le ne maradj egy ilyen fantasztikus lehetőségről.

Aztán a hogyan keress munkaidő után az internetezéssel több ezer eurót. Mondjuk ezt éppen ingyen letöltheted, itt csak az apró betűs részt kell figyelned. Ezek figyelmeztetnek téged, hogy magas kockázatú befektetések,és ezzel a tőkebefektetéssel ahogy nyereséget szerzel ugyanúgy veszteséget is szerezhetsz. Fontos, hogy tisztában légy a kockázat felelősségével.

Na figyelj, ami nálam vitt mindent! Óriási 1 tabletta bevétele után két óra elteltével lefogysz. Bár nem tudom miből, talán a fülcimpádból. Egy hónap alatt, akár húsz kilogrammot, mindenféle diéta és edzés nélkül. “Apám” ez egy csodaszer. És nézd, lent a monitor sarkán jelenleg 420 ember böngészi az oldalt, és közülük húsz, harminckettő és egy negyven  másodperce vásárolt utoljára belőle. Akkor miért, te ne akarnál venni a tablettából?

Szenzációs nem? Szerintetek is? Jó nagy átverés, jó nagy összegekért.

 

Mi legyen az ebéd?

Amikor megkérdezem, hogy mit főzzek vacsorára vagy hétvégére, mert kevés az időm, vagy nincs semmi ötletem, hogy éppen menüt tervezzek a válasz rendszerint a nekem mindegy, vagy az, hogy valami finomat! És persze mikor kitalálok valamit, majd megfőzöm, valamelyik gyerekemnek mégsem tetszik az étel.  Őrületbe kergetnek vele. Arról nem is beszélve mennyi időt vett el tőlem. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha valamilyen alkalmazással kész menüt rendelnék. Tudom erre már van lehetőség, de ahányan vagyunk, annyi félét kellene összeválogatni. Mire a menüt megtervezem, majd megrendelem, éppen ennyi idő alatt otthon én is összeállítok egyet.

Nektek mi a véleményetek?

Ismerősek ezek az élethelyzetek?

Kövess ITT-FACEBOOK oldalamon és ITT-INSTAGRAM oldalamon is.