augusztus 12, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Nem is olyan régen, még a nyári szünet megszervezéséről beszéltem nektek. Mit kezdjen magával a gyerek a nyári szünet alatt. Hova menjen táborba, milyen tábort válasszon magának. (Bővebben ITT olvashattok róla.)  Most meg nem egészen egy hónap múlva újra kezdődik az iskola. De vajon felkészültetek az iskolakezdésre, megvásároltatok mindet? Vajon tudjátok mire lesz szükségetek? A következő összeállításban erről olvashattok bővebben!

Iskolakezdés lépésről- lépésre

Ma tehát összeírok, és holnap elindulunk bevásárolni a gyerekekkel. Bejárjuk az összes, általunk ismert boltot, és mindent megnézünk, megforgatunk,  megbeszéljük, mi az, mire nincs szükség, és mi az ami hasznos lesz. Aztán hazajövünk, és újra átnézzük, hogy ha valami kimaradt a listából legyen időm beszerezni.

Nem érdemes a vásárlást az utolsó pillanatra hagyni, hiszen könnyen megeshet, hogy ekkor már kicsi lesz a választék az üzletben, ráadásul a szezon kezdetekor jelentős akciókat találhatsz, ezekkel több ezer forintot spórolhatsz. Éppen ezért jó, ha augusztusban már nyitva tartod a szemedet és nézed, hol mit és mennyiért szerezheted be. Érdemes a  számodra legkedvezőbbet kiválasztani, és ott beszerezni mindent, időt takarítasz meg vele.

 

Egy biztos, nagyon jó ráhangolódás mint szülőként és mint gyerekként az iskolai felszerelések beszerzése, izgalmas  a gyerekeknek. Őszintén bevallom imádnak a gyerekek vásárolni járni. (Olykor el is kalandoznak a polcok között!) Úgyhogy ha tehetitek sohase hagyjuk ki ebből az élvezetből.

További iskolakezdéssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz az  ITT . Tetszik?

Ne maradj le semmiről kövess FACEBOOK  és INSTAGRAM oldalaimon!