július 16, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Igazán egyszerű laktózmentes nyári finomságok, pillanatok alatt.

Hozzávalók a mangós jégkrémhez:

15 dkg felkocázott mangó ∗ 8 dkg cukor ∗ 2 dl víz

Hozzávalók az áfonyás jégkrémhez:

15 dkg áfonya ∗ 8 dkg cukor ∗ 2 dl víz

A hozzávalókat pürésítjük botmixerrel, majd néhány órára mélyhűtőbe tesszük. Ha megfagy ízlés szerint tálaljuk.

Ezt az egyszerű házi készítésű jégkrémet laktózérzékenyek is fogyaszthatják!

Fogyaszd egészséggel!

 

Ne maradj le semmiről! Kövess FACEBOOK és INSTAGRAM is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.