július 11, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Itt a nyári szünet és most céltalan az életed?

„Most, hogy itt vagyunk a nyár közepén kipihentem a tanév összes fáradságát céltalanná vált az életem. ”

„Az évzáró óta eltelt, majd egy hónap, és most olyan kettős érzés kavarog bennem. Egyben örülök a szünetnek, de sajnálom, hogy nem találkozom még egy ideig az osztálytársaimmal, barátaimmal.”

„Nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel, ha reggel felkelek. Bár vannak hobbijaim, de ahhoz, hogy belekezdjek fel kell kelnem időben. Ha már felkeltem, kezdenem kellene valamit a bennem rejlő űrrel.”

A ti gyerekeitek nem éreznek ilyet?

Csak az én gyerekemnek vannak kettős érzései?

NEM!

Teljesen normális az újtól, az ismeretlentől való félelem. Elég idő eltelt már az évzáró óta, hogy kipihenje magát. Viszont amíg el nem kezdődik az új év érdemes lehet valami időszakos dologba belefogni. Ez lehet akár diák munka, tábor, idegen nyelv tanulás.

Vegyél bérletet egy edzőterembe, vagy keress sport programokat. Vesd magad bele a programokba és ne nosztalgiázz! Ugyanis a nosztalgiázás stresszt okozhat. A nyár a pihenés, a feltöltődés időszaka. Vállaj munkát a szüleid baráti körén belül. Sétáltass kutyát, vagy vágd le a füvet.

Teremtsd meg a saját életedet, a saját valóságodat. Ha már most hozzászoktatod magadat, akkor a későbbiekben minden könnyebb lesz.

 

Vidám nyarat!

Ne maradj le semmiről! Kövess FACEBOOK és INSTAGRAM is!