július 5, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Gondolom nem mondok azzal nagy újdonságot, ha elárulom nektek, hogy rajongok az ékszerekért! De a gyengéim a fülbevalók. Lehet lógós, vagy apró köves, extra mintájú, állatos, virágos, akár színes, bizsu, ezüst vagy arany  tulajdonképpen nekem ez mindegy.

Néha elég egy jól megválasztott fülbevaló, ahhoz hogy különlegesnek lássanak az emberek!

Mit szólnál ahhoz, ha helyetted beszélne az ékszered?

Az ékszerek nem csak az arc, vagy alak  formázásában segítenek, hanem egy -egy állatot formáló darab sokat elárulhat viselőjéről.

Bagoly

A bölcsesség és a tudás szimbóluma. Kiváló megérző képességre utal. Biztos hallottad, már ez olyan”női megérzés”, egy intuíció, amire nincs és soha nem is lesz logikai szabály. A tisztánlátás képessége. Biztos elgondolkodtál már azon, vajon miért látod, hogy mi fog történni. Egyáltalán normális ez, hogy mindent előbb felfogsz bárki másnál? Elképzelhető, hogy csak jó megfigyelő vagy és hamarabb felfogja az agyad a történteket.

Béka

A bőség, a termékenység és az újjászületés jelképe. Megmutatja az érzelmek erejét, az életörömöt és a humort. A béka csapatszellemet tükröz. Viselője, könnyen kommunikál és hamar teremt kapcsolatot környezetével.

Cicás

 

A nőiesség és függetlenség jelképe. Kicsit ragadozó, mégis elegáns. Gyakran titokzatos. Egy nő gyakran olyannak képzeli magát, mint amilyen a cica.

Delfin

A delfin a halak királya. A teremtés , a szenvedély, a szerencse, az egészség, az életöröm, a barátság, a harmónia, a játékosság, gondoskodás jelképe. Kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik, különböző fajok közt. Bölcs tanítók, közösséghez való tartozást testesíti meg.

Kutya

Nem is létezik olyan ember aki ne tudná, hogy a kutya a hűséget, a nemességet szimbolizálja. Megtanít, hogy tiszteld és értékeld magadat. Követi a megszokott életritmusát, mindig a jelenben gondolkodik. Tudja a napi feladatait és kötelességeit, melyet el i s végez. Odaadása végtelen.

Lepke

A változás és az átalakulás szimbóluma. Ki a pillangót szereti az késsen áll, hogy keresztül menjen bármilyen átalakuláson.

A szabadság, életerő,  kitartás, haladás és a  vágyak szimbóluma. Egy ló érintése a szellemedet szólítja meg. Bátor harcos aki elhozza a biztonságot útjaidon.

Maci

Védelmezés, táplálás és az erő jelképe. Gyakran áll a saját lábára, kevésbé hagyatkozik másra. Sokszor álmodozik, de  többnyire csak  álom marad.

Nyuszi

Félénk és alázatos. Viszont gyors gondolkodású. A rejtőzködés nagy mestere. Pontosan tudja, hogyan kell hatékonyan menekülni, és gyors sebességbe váltani. Megmutatja a nőiesség és a férfiasság összetartozását. A termékenység és az újjászületés jelképe. A feltétel nélküli szeretet tanítói.

Teknős

Védelmezés, táplálás és kitartás jelképe. Új tervek szövögetése. A hosszú élet jelképe, mellyel azt sugallja, hogy a világ minden ideje a rendelkezésünkre áll. Lassú tempójával arra figyelmeztet, hogy vegyük észre az apró dolgokat, mielőtt elmennénk mellette. Nyitott szemmel jár és ezért mindig a lehető legjobb helyen van.

 

Neked melyik a kedvenc állatod?

Választanál fülbevalót magadnak ez alapján?

 

Ne maradj le semmiről! Kövess FACEBOOK és INSTAGRAM is!