június 2, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Nyakunkon a nyári szünet!

Csak kapkodom a fejem, hisz jövő héten már osztály kirándulás, aztán évzáró!

Manapság trendi dolognak számító tábor ajánlatok tömkelege vár ránk! De honnand tudhatod, hogy a megfelelő táborba küldted a csemetédet? A következő 5 tipp segít a helyes döntésben!

1. Válasszunk körültekintően!

Manapság a kínálatból, egyáltalán nincsen hiány. Az iskolák, ovódák hirdetőtábláin és az interneten szinte özönlenek a jobbnál jobb ajánlatok. Ellenőrizzük le a tábort! Kérdezzünk minden apróságra rá! Olvassunk utánna. Ma már szinte minden megtalálható az interneten. Blogokon, honlapokon különböző élménybeszámolókat olvashattok. Érdemes jegyzetelni az információkat, ezzel megkönnythetjük a döntésünket.

 

2. A gyerkőccel együtt válasszuk ki!

Akárhány éves is a gyerkőc, fontos, hogy érezze éppen úgy az ő döntése a választás, mint a miénk szülőké! Mindent meg kell vele beszélni. Nem csak azt kell tudnia pontosan, hogy hány napot tölt ott, hanem azt is, hogy ez egy nappali tábor, vagy ott is kell aludnia! Kisebbeknél többször meg kell érdeklődni, hogy felkészült, hogy önálóan eltöltsön tőlünk távol pár napot. Nekünk szülőknek éppen olyan biztosan kell éreznünk azt, hogy ő erre képes lesz és nem lesz probléma!

 

3. Időben jelentkezzetek!

Mint ahogy már említettem, rengeteg lehetőség közül válogathatunk, mégis érdemes időben elkezdeni a keresgélést. Sok táborba, csak korlátozott létszámban van hely. Ezek pedig villámgyorsan megtelnek!

 

4. Válasszunk minőségi szempont alapján!

Számomra nem csak az a fontos, hogy milyen áron lehet részt venni a táborban. Fontosabb szempont, hogy milyenminőségű programot ígér.

 

5. Válassunk élményt a gyerkőcnek!

Egy egy tábor alkalmával a gyerekek életre szóló barátságokat köthetnek. Új hobbit találhat magának. Ezáltal jól érzi magát, és élményekkel gazdagodva tér majd haza. Ez pedig egyfajta elismerése, annak, hogy jól választottunk tábort a gyerkőcnek.

 

Még nem késő egy szimpatikus helyet keresni.

Vadvirág alapitvány nyári programok

Angol német nyelv interkulturális tábor

Katica tanya napközis tábor

Deseda horgásztábor

Aprajafalva nyári tábor

Rippl-Rónai múzeumi táborok

Nyári gokart tábor – Fusion

Nyári élmény tábor – Fusion

Tokaji parkerdő napközis tábor

Irodalmi tábor – Szenna

Lovastábor – Bőszénfa Szarvasfarm

Lovastábor – Meistro Lovasklub Kaposvár

Ne maradj le semmiről kövess FACEBOOK  és INSTAGRAM oldalaimon!