május 27, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő családi elfoglaltságot a két és fél hónapos vakáció alatt!

A legegyszerűbb megoldás a kánikulában a strand lehet! Hiszen a pancsolással a napozással töltött nap igazán remek szórakozás lehet az egész családnak! A strandparti homokozók, játszóterek, mászókák minden gyerekek nagy kedvence. És egy ilyen csodás élmény közepette a gyerekek előbb-utóbb megéheznek.

 

De mit rendeljek a strand melletti büfében?

A nyári kánikulában nagyon hamar megromlanak  az élelmiszerek. ezért érdemes alaposan szemügyre venni a büfét mielőtt rendelnél. Kezdjük mindjárt az asztalokkal. Ha az asztal koszos és szemmel láthatóan sok a pohár és tányér az arra utal, hogy a kiszolgáló személyzet ritkán takarítja le az asztalokat. Rengeteg baktériumot szedhetsz össze!

Természetesen a tisztaság mellett éppen olyan fontos az is, hogy milyen alapanyagból készült ételt rendelsz! A tojásos, tejes ételek könnyen megromolhatnak a nagy melegben!

Most már azért érzitek, nem csak az a fontos, hogy mit rendelsz, hanem hogy milyek helyen rendelsz.

 

Mit az ami nem maradhat ki a csomagból?

A gyerekek bőre sokkal vékonyabb és érzékenyebb, mint a felnőtteké, ezért égnek le gyorsabban.  Nagyon fontos, hogy megfelelő napvédő szerek is a csomagba kerüljenek. Ilyenkor olyan termékre van szükséged, mely könnyen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet.

Ha elfáradna a gyerek a vízes kalandokba egy igazi gyerekbarát standon számtalan lehetőség adódik a gyerekek szórakoztatására! Ilyen lehet a kalandos játszóterek, mászókák , hinták… Ha pici gyerekkel mentek érdemes vizi szandált a csomagba tenni.  A SIESTACIPŐ vizi szandála nem hiányozhat a nyári best of-ból. Különböző színekben, pántos, nyitott vagy zárt megoldása divatossá teszi a gyerekek megjelenését, miközben kényelmet és stabilitást biztosít labaiknak.

Pár ötlet, hogy igazi pihenés és élmény legyen szülőknek és gyereknek!

Ne maradj le semmiről kövess FACEBOOK  és INSTAGRAM oldalaimon!