május 27, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő családi elfoglaltságot a két és fél hónapos vakáció alatt!

A legegyszerűbb megoldás a kánikulában a strand lehet! Hiszen a pancsolással a napozással töltött nap igazán remek szórakozás lehet az egész családnak! A strandparti homokozók, játszóterek, mászókák minden gyerekek nagy kedvence. És egy ilyen csodás élmény közepette a gyerekek előbb-utóbb megéheznek.

 

De mit rendeljek a strand melletti büfében?

A nyári kánikulában nagyon hamar megromlanak  az élelmiszerek. ezért érdemes alaposan szemügyre venni a büfét mielőtt rendelnél. Kezdjük mindjárt az asztalokkal. Ha az asztal koszos és szemmel láthatóan sok a pohár és tányér az arra utal, hogy a kiszolgáló személyzet ritkán takarítja le az asztalokat. Rengeteg baktériumot szedhetsz össze!

Természetesen a tisztaság mellett éppen olyan fontos az is, hogy milyen alapanyagból készült ételt rendelsz! A tojásos, tejes ételek könnyen megromolhatnak a nagy melegben!

Most már azért érzitek, nem csak az a fontos, hogy mit rendelsz, hanem hogy milyek helyen rendelsz.

 

Mit az ami nem maradhat ki a csomagból?

A gyerekek bőre sokkal vékonyabb és érzékenyebb, mint a felnőtteké, ezért égnek le gyorsabban.  Nagyon fontos, hogy megfelelő napvédő szerek is a csomagba kerüljenek. Ilyenkor olyan termékre van szükséged, mely könnyen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet.

Ha elfáradna a gyerek a vízes kalandokba egy igazi gyerekbarát standon számtalan lehetőség adódik a gyerekek szórakoztatására! Ilyen lehet a kalandos játszóterek, mászókák , hinták… Ha pici gyerekkel mentek érdemes vizi szandált a csomagba tenni.  A SIESTACIPŐ vizi szandála nem hiányozhat a nyári best of-ból. Különböző színekben, pántos, nyitott vagy zárt megoldása divatossá teszi a gyerekek megjelenését, miközben kényelmet és stabilitást biztosít labaiknak.

Pár ötlet, hogy igazi pihenés és élmény legyen szülőknek és gyereknek!

Ne maradj le semmiről kövess FACEBOOK  és INSTAGRAM oldalaimon!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.