május 14, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Tudod, hogy miért fontos a megfelelő és korai arcápolás?

Amikor a tág pórusok megtelnek szennyeződéssel, olajjal és elhalt hámsejtekkel mitesszerek jelennek meg . Ez lehet a káros napsugaraktól, a légszennyezettségtől, a nem megfelelő életmódtól, stressztől, dohányzástól és a rossz alvási szokástól.  Idővel amúgy is bőrünk megváltozik, ahogy csökken a kollagén és elasztin. Ezért érdemes megelőzésképpen rendszeres bőrápolást alkalmazni. Természetesen ez legyen napi feladat.

Ha hajlamosabb a bőröd a zsírosodásra, még körültekintőbbnek kell lenned, mint bárki másnak.  Érdemes olyan termékeket keresned, melyek tartalmaznak szalicilsavat, glikolsavat, mert ezek a termékek a bőr felszín alatt fejtik ki hatásukat és ennek köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Pure Skin Purifying Face Wash Arclemosó

 

Az arclemosó mélyen tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket a felesleges zsiradékot. Használatával a bőrfelszín tisztább, egészségesebb és mattabbá válik. Használd naponta reggel és este lefekvés előtt!

Pure Skin Blackhead Clearing mask

Pattanáskezelő, mély tisztító arcmaszk. Az arcmaszk használata során tisztítja a bőrt, csökkenti a pattanások és a mitesszerek kialakulását. Használd heti egy két alkalommal!

Pure Skin SOS Spot gél

 

Ez a pattanáskezelő gyors, hatékony megoldást nyújt a pattanásokra, és akár egy éjszakán belül kicsinyíti és halványítja a gyulladt pattanásokat

Mivel a serdülő korú fiatalok 80 %-nál előforduló jelenségnek számít a mitesszeres, pattanásos bőr, így fontos, hogy folyamatosan törődni kell a bőr ápolásával.  Természetesen a bőrápolás mellett a kiváltó okokról sem szabad megfeledkezni.

 

FONTOS!

  • Figyelj a higiéniára!
  • Piszkos kézzel sosem szabad nyomkodni, kezelni a bőrt!
  • Lányok csak óvatosan a sminkkel! Az alapozók általában eltömítik a pórusokat.
  • Hagyd a pattanást magától begyógyulni!

A rendszeres bőrápolás javítja a bőr állapotát!

 

Te használtál már Oriflame Pure Skin terméket?

Tudod, hogy  milyen a bőrtípusod?

Ne maradj le semmiről kövess FACEBOOK és INSTAGRAM oldalamon!