április 30, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Ez az az egyszerű étel, mely lehet vendégváró, előétel, vagy  hidegtálas étel vacsorára és az íze isteni. Egyszerűen oda és vissza vagyok tőle!

Hozzávalók:

  • 3 avokádó
  • 2 gerezd foghagyma
  • fél citrom leve
  • só, bors
  • chilipehely ízlés szerint

 

Elkészítése:

Az avokádókat félbevágjuk, kivesszük a magokat. A fél avokádókból kikanalazzuk a belsejüket egy tálba. Hozzáadjuk a sót, borsot, chilipehelyt  és a zúzott fokhagymagerezdeket. Villával összetörjük az avokádót. Hozzáöntjük a citromlevet, hogy megőrizze a gyönyörű zöld színét. Pirítóssal tálaljuk, majd petrezselyemlevéllel, kaliforniai paprika gerezdekkel, koktél paradicsommal bármilyen színes, friss fűszerrel díszítjük.

Jó étvágyat!

Ne maradj le semmiről!

Kövess ITT és  FACEBOOK és INSTAGRAM oldalamon is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.