április 19, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem nem létezik tökéletes anya.

Talán csak a filmekben!

A filmekben ahol minden úgy történik ahogy elképzeljük! Az éjszakai ki be szaladgálások és számtalan felébredések után az anya kipihenten ébred. A reggeli rohanások kapkodások helyett is csak mosolyog a gyerekeire. Az iskolába óvodába rohanás között egyik gyerek sem visít, ordít és  veri magát  a földhöz ha valamit anya nem enged meg.

A tökéletes anya képes karriert építeni, mellette babázni és gyereket nevelni. Mindig sminkben jár és gyönyörű a frizurája. Szabadidejében az egész lakást kitakarítja játszik a kisebbekkel és leül tanulni a nagyobbakkal. Sosem borul ki és a gyerekei pedig mindig frissen vasalt ruhákban járnak.

A tökéletes anya gyerekei mindig minden este első szóra az ágyba bújnak és elalusznak ahelyett hogy kifogásokat keresnének. (Nem éhes, nem szomjas és már pisilni sem kell!)

És nem utolsó sorban a tökéletes anya gyerekei mindig jól viselkednek, szót fogadnak és hálásak a szüleinek mindenért amit érte tesznek.

Ugye, hogy ez nem így működik?

Lehet tökéletességre törekedni, de nem kell hogy tökéletes légy! A gyerekek különböző személyiségek, mindegyiknél más válik be a nevelése során.

Hidd el senki sem csinálja jobban nálad! Anyaként igyekezz kedves és türelmes lenni. A gyerekünknek akkor is tökéletes leszel!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a lenti megosztás gomb segítségével és kövess  FACEBOOK  és az INSTAGRAM  oldalamon!