március 15, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Tudjátok mitől öregszik arcunk bőre?

A bőröregedés 80%-át külső tényezők okozzák.

Hogyan lassíthatunk ezen?

Slow Age nappali arckrém ( 50 ml)

“A Vichy Laboratórium ebben az új formulában egyesítette a Kínában már 2000 éve használt növény antioxidáns kivonatát, a baicalint a bifidusszal és az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel. Ez a kutatás vezérelte egy olyan Vichy nappali arckrém kifejlesztését, amely a bőröregedés kialakulóban lévő jeleit célozza meg.”

 

Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. Minden bőrtípusra.

Mióta elkezdtem használni a krémet az arcom bőrét  sokkal teltebbnek és rugalmasabbnak érzem. A Slow Age könnyű textúrájú, finom kellemes illatú nappali arckrém. A bőröm egyáltalán nem fénylik  és nem zsírosodik a krémtől. A végeredmény egy élettel teli bársonyos bőr!

Imádom, hogy pumpás adagolója van,  így nem csak gazdaságos      ( elég két három pumpányi belőle), hanem higiénikus is, mert nem kell a krémbe nyúlkálni.  Így tavasz kezdetén számomra elengedhetetlen az erős napsugarak elleni védelem. A Slow Age SPF 25 fényvédő faktorral  védi az arcom bőrét!  Maximálisan meg vagyok a Slow Age  bőröregedést lassító nappali arckrémmel elégedve.

Használata:

Mindenképp reggelente kell használni önmagában vagy szérum után. A szemkörnyékére nem alkalmas. Különféle fényvédő kémia összetevőket tartalmaz a krém, ami irritálhatja a szemet!

Ti használtok Vichy termékeket?

Van kedvencetek?

Mára már a Slow Age bőröregedést lassító nappali arckrém elengedhetetlen kiegészítője lett a reggeli rutinomnak!

A linkre kattintva Vichy érhetitek el a márka weboldalát!

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.