február 28, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Milk & Honey Gold tápláló  testápoló krém

A Milk & Honey Gold extra kényeztető hatású, különleges tápláló testápoló krém, most speciális ünnepi limitált csomagolásban.  Krémes textúrájú, organikus forrásból származó, tápláló hatású  testápoló tej- és hidratáló mézkivonattal. Intenzíven táplálja, puhává, rugalmassá, illatossá teszi a bőrt és egész napos hidratáltságot nyújt. 

Tejsavat tartalmaz, gazdag kalciumban, vitaminokban, ásványi anyagokban, folsavban és fehérjében, melyek segítenek újjáéleszteni és regenerálni a bőrt. A méz ismert nyugtató hatásáról.

Testápoló krém Milk & Honey Gold Special Edition csodás ajándék nőnapra!

A Milk & Honey Gold krém könnyen felszívódik a bőrbe, nem ragadós és jó hidratáló selymes érzetet kölcsönöz. Fantasztikus édes jázmin illata miatt élvezet használni. A nagy kerek tégely számomra a krém negatívuma, egyáltalán nem higiénikus állandóan a krémbe belenyúlni. Egy ilyen luxus kategóriás terméktől elvárnák, hogy ilyen alap hibát nem követnek el vele.

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.