február 28, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Minden nagyszerű sminknek szüksége van a  tökéletes alapra. Ennek leghatékonyabb és leggyorsabb módja az alapozó használata.

Így tettem egy próbát és rendeltem magamnak az Oriflametől a  Giordani Gold  öregedésgátló  alapozót Natural Beige árnyalatban. Már az első használata  nagyon izgalmasnak tűnt.  Az elegáns üvegcséhez praktikus, fekete pumpás adagoló csatlakozik,  így kényelmes használatot tesz lehetővé.

A bőrtökéletesítő alapozó fiatalosabb és természetes megjelenésűvé teszi a bőröm tónusát. Formulája antioxidáns hatású fehér szarvasgomba-kivonatot tartalmaz.  Krémes textúrájának köszönhetően sima, egyenletes fedést nyújt. Nem kell hosszasan bajlódni az egyenletes eloszlatással. Egyáltalán nem ül meg a ráncokban és remekül fed. Egész napos tartósságot biztosít. 15-ös fényvédőt tartalmaz, ami védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben.

 

Üde, hibátlan végeredményt szeretnénk, akkor hidratáljuk arcunkat egy könnyű arcolajjal ez segít könnyebben eloszlatni az alapozót. Végül vigyünk fel kis mennyiségű alapozót az arcunkra, homlokunkra, állunkra és az orrnyergünkre. Alapozó ecset segítségével alapozzuk arcunkat tökéletesre. Azokra a helyekre, ahová vastagabb fedés szükséges, használjunk nedves alapozó szivacsot. Ezzel kész is a tökéletes alap a sminkhez!

Viselése kényelmes és  természetes érzést biztosít.

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.