február 12, 2017 Jergel Timea® 0Comment

A „spa” kényeztetés kapcsán általában egy drága kezelésekkel fűszerezett fürdőkomplexum jut az eszünkbe. Gondolkodtál már azon, hogy akár otthon is megteremthetjük magunk számára ezt az élményt? Ez a megoldás nem csak  olcsóbb, hanem kiváló alkalom  arra, hogy egy átlagos napba egy kis kényeztetést csempésszünk. Először is válasszunk egy nyugodt és kényelmes helyet a lakásban, gyújtsunk  illatosított gyertyát és relaxációs zenét hallgassunk. Ettől a szeánsztól könnyebben ellazulsz  és megszabadulsz  a felgyülemlett stressztől.

AVON Planet Spa Treasures of the Desert

Hajon és testen is használható ez a kellemes illatú masszázsolaj.

AVON Planet Spa Treasures of the Desert egy kényeztető 3 az 1-ben argán olajos regeneráló masszázsolajjal.

Hogy álltok az olajokhoz?

 

Szeretem azokat a praktikus termékeket, amelyek több dolgot is megcéloznak egyszerre. Ilyen ez a 3 az 1-ben arcra, testre, hajra masszázsolaj az avontól.  Összetételének köszönhetően hidratálja, puhává teszi a bőrt, a hajat pedig kondicionálja és  ragyogóvá varázsolja. Masszázsolajként tökéletesen funkcionáló  kellemesen édes illatú olaj. Hajmosás után balzsam helyett leöblítés nélkül is lehet használni, de igazából elnehezíti a hajat.  Könnyebb lenne a használata szórófejjel, de a hajszálak végeibe bemasszírozva a töredezett száraz hajvégnek gyorsan életet ad!

 

 

 

 

 

Ime az avon spa család többi tagja!

Ti mit gondoltok, szoktatok ilyesmit vásárolni?

És már megszokhattátok tőlem, most is kipróbáltam egy ugyanilyen terméket más gyártótól.

 

Vajon neked melyik nyeri el a tetszésed?

Oriflame swedish spa beauty wonder oil

Ez egy pazar, multifunkciós olaj Hydracare+-összetevővel, vérbőséget fokozó gyömbérolajjal, tápláló kókuszolajjal, E-vitaminnal és édesmandula-olajjal. Megszépíti és helyreállítja a bőr textúráját.  Használható a fürdővízbe, alkalmas masszírozáshoz, és a száraz haj ápolásához. Mivel ez is egy spa termék , ezért egy kicsivel többet várnánk tőle. Használatával szeretném, hogy a lelkemet is elvarázsolja. Ehhez viszont elképesztően jó illat élményre lenne szükségem, amit ez a termék nem ad meg.

 

 

 

 

Ime az oriflame spa család többi tagja!

Ti használtátok már valamelyik terméket?

Összességében tehát egy nagyon szuper terméknek tartom mind a két termék masszázsolaját. Mindkét terméknek a hatása ugyanolyan jó. Talán az illata miatt most az AVON Planet Spa Treasures of the Desert nyerte al a tetszésem, eszméletlen jó illata van.  Én kifejezetten oda vagyok ezekért a tömény, fűszeres  keletet  idéző illatokért. Ha behunyom a szemem egyből varázsszőnyegen érzem magam Aladdin társaságában! 🙂

Ti szoktatok ilyesmit vásárolni?

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.