február 3, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Swedish Spa tisztító arcmaszk

Ahogy közeledik a tavasz ideje felfrissíteni az arcbőrünket!  Ilyenkorra már az amúgy  kombinált bőröm dehidratált és a sok olajos zsíros krémtől különböző bőrproblémák keletkeztek. Egyszóval bőröm levegőért kiált!

Tehát amikor hallottam a svéd méregtelenítő hatású,  mély tisztító, lágyító, szennyeződést eltávolító agyag arcmaszkról azonnal ki akartam próbálni.

Méregtelenítő malachitot, ásványi anyagokban gazdag kaolint és bőrpuhító Hydracare+ összetevőt tartalmaz. Alkalmazása egyszerű a  tiszta, száraz arcbőrre  kell felvinni elkerülve a szem környékét. Hagyjuk 10 percig száradni, majd öblítsük le.

Öblítés, nos számomra itt vált élményből csalódássá a tisztító maszk használata. A maszk egy fehér réteget képzett az arcomon, melyet nem tudtam sima folyóvízzel lemosni. Muszáj volt szappant használni az eltávolításához. Az arcomon így is maradt maradék a fehér maszkból. Szörnyű egy ilyen drága spa terméktől valamivel többet várnák, így hiába a hidratáló hatás ha a szappan lemosott mindent. Nem  a várt eredményt értem el, hiszen ugyanúgy nehéz olajos arcápolót kellett alkalmaznom a bőrömre. Nem javult  a bőröm állapota.

Megjegyzendő  pozitívuma az enyhe kellemes illata. Az arcbőrömet nem irritálta és az orrom körüli száraz foltokat eltüntette, a bőröm visszanyerte a fényét.

 Ti ismeritek az Oriflame Swedish Spa tisztító arcmaszkot?

Ti használtok arcpakolást?

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.