február 2, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Mindenkinek más módszere van arra, hogy egy fáradt nap után,  esetleg  hétvégén  feltöltődjön, pihenjen. Van akinek ehhez egy jó könyvre van szüksége, vagy éppen egy kád illatos forró vízre. Relaxálhatunk azonban egy jó arcpakolással is, amely közben bőrünk is  regenerálódik.

Ideje beszélni egy olyan termékről, melyet már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam!

Ez az a termék, mely első benyomásra sokat ígér. Viszont azt nem tudtam megfejteni, hogy miért éreztem így. Talán mivel ez egy spa termék az Avon Planet Spa Luxuriously gyűjteményből, de az is lehet, hogy a  tubus kecses megjelenése sugározza ezt!

Az arcpakolás a bőr valóságos csodatevője!

Avon Planet Spa Luxus Regeneráló Lehúzható Arcmaszk Fekete Kaviárral

A fekete kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag, így regenerálja, táplálja és erősíti a bőrt, hogy fiatalosabb kinézetű lehessen.

Számomra fontos, hogy a felhelyezett pakolással relaxálni tudjak! Azaz,  kényelmesen az ágyba feküdve kellemes zenét hallgatva pihenjek. A pakolásokat nem kell 20 percnél hosszabb ideig fenn hagynunk!  De ez a húsz perc egy nehéz nap után igazi energiabomba!

A maszk illata kellemes, semmi extra, halványan érezhető. Pedig ettől féltem a legjobban, hogy elviselhetetlenül erős hal  szagú lesz az arcomon a felhelyezett maszk.  Ezenkívül nagyon szépen feszíti a bőrt, gyorsan száradó,  nagyon csillogó maszk. Gyönyörűen leszedhető és extrém puhává varázsolja a bőrt, de nem sokáig élvezhettem a bőröm puhaságát. Egyáltalán nem tartós! Amit viszont ennél is tapasztaltam, hogy kicsit szárította az arcom bőrét. Be kell látnom, hiába vártam annyira, hiába spa termék  a száraz bőrömet, tette még szárazabbá.

Ti használtok arcpakolást?

Ismeritek az Avon Planet Spa Luxuriously Refining Face Mask -ot?

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.