január 29, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Isana Chia- & Babassuöl testápoló krémet hoztam el nektek a Rossmantól  – Imádom!

Ez a nem túl szerény doboz valódi kincset rejt, egyben  tökéletes felkészülést biztosít a hideg idő okozta bőrszárazsággal szemben.

Ebben sokat segít a természetes összetevők, mint a chia mag. A chia mag gazdag forrása az Omega-3 zsírsavaknak, antioxidánsoknak és ásványi anyagoknak, ezért a chiamag-olaj kifejezetten  előnyös  hatással van a (száraz) bőrre. A  babasszu pálma magjából kivont vaj amely bőrpuhító hatással van bőrre. A shea vaj remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására. A  kakaóvaj segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában.

A krém bársonyos textúra, nagyon kellemes az illata, de  meglehetősen nehéz meghatározni. Ideálisan használható reggel,  gyors zuhany után is. Gyorsan felszívódik és azonnal közvetlenül az alkalmazás után kisimítja és hidratálja a bőrt.  Az Isany Chia- & Babassuöl egy olyan termék, amit szívesen használok. Nem gondoltam, hogy egy ilyen csodálatos termék találok,  ráadásul hihetetlen áron. Hatékony, tartós hatású, jó ár-érték arány, használata biztonságos, gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros réteget maga után.

Számomra az egyetlen negatív a termékben az illata. Használata során jöttem rá, hogy nem nagyon tudom meghatározni, hogy valójában mihez hasonlít, de ez persze a saját véleményem. Viszont ha nagyon száraz a bőröd, és intenzív hidratálásra vágysz, akkor ezt a terméket érdemes kipróbálnod!

Ti ismeritek az Isana termékeket?

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.