január 28, 2017 Jergel Timea® 0Comment
Amikor megláttam ezt a terméket az Lidl üzletláncban, azonnal eldöntöttem, hogy letesztelem, és részletesen beszámolok róla nektek. Egész pontosan az Cien Nature 3in1 Arctisztító Hab Zitrone&Melisse és Nature Sensitive Face Cream Lemon Balm & Witch Hazel van szó.
Ismerkedjetek meg vele kicsit közelebbről!

Mivel kombinált arcbőröm van ezért azonnal felcsillant a szemem az arctisztító hab láttán. Ugyanis citromfű levél és citromhéj összetevőket tartalmaz, mely a fáradt  arcbőrt frissíti, élénkíti. Használata  során  a termék az apró bőrszennyeződéseket eltávolította, és a szemem alatti sötétebb foltokat halványította, mellyel az én fő problémámat oldotta meg anélkül, hogy bőrömet szárítana.

 

 

 

 

Az arcápoló esetében először kicsit féltem, ugyanis elég vegyes és érzékeny  az arcbőröm, és nagyon hamar  megmutatja, ha  nem olyan terméket használok rá, amit  a bőröm szeret. A citromfű és varázsmogyoró anyagok kombinációja kifejezetten az érzékeny bőr igényeinek kielégítésére készült. A gyengéd formula csökkenti a bőrirritáció és 24 órás hidratálást nyújt. A krém állaga  könnyű és gyorsan beszívódik és egyáltalán nem hagy zsíros érzetet maga után!

 

 

 

Pozitív a termékekben, hogy bio összetevőket tartalmaznak. Az illata talán kicsit intenzív, de ne számítsatok órákig tartó citrom illatra!

 

Ti ismeritek a Cien Nature kozmetikumokat?

 

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.