január 26, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Isana vs Cien

Ismét néhány  kényeztető apróságot hozok nektek. Izgalmas testápoló szerek, az Isana Snow White krémtusfürdőjét és a Cien Oriental Flower krémtusfürdőjét.

 

Isana Snow White Krémtusfürdő

Most vettem a Rossmann üzletlánc saját kozmetikai márkáját az Isana Snow White krémtusfürdőjét, akciós áron. Varázslatos és titokzatos téli krémtusfürdő hóvirág-vanília-tej illattal. Limitált kiadás. A tusfürdő krémes állagú, nem folyós. Szerintem meglepően jó, használata után bőröm kellemes  lágy tapintású lett, optimális ápolást biztosít.  Nem száradt ki a bőröm, annak ellenére sem, hogy nem használtam utána semmilyen testápolót. Illatának köszönhetően nem csak a bőrömet, hanem a lelkemet is kényeztette fürdés közben.  Az Isana termékeknél gyakori a kiváló ár érték arány ( 300ml/289 Ft. akciós ár). Nekem minden elvárásomat teljesíti, amit egy krémtusfürdővel  szemben támasztok, így bátran merem ajánlani.

 

Cien Oriental Flower Krémtusfürdő

Kipróbálta a a Lidl üzletlánc saját kozmetikai márkáját a Cien Oriental Flower krémtusfürdőjét. A távol kelet világába repít a vanília és az ylang ylang illatával. A tusfürdő krémes állagú nem folyós, jó habzó. Használata során bőröm nem száradt ki, kellemes lágy tapintású  lett.

A  Cien termékeknél gyakori, itt is kiváló az ár érték arány (300 ml/299 Ft). Nekem minden elvárásomat teljesíti, bár a vanília illat nem igazán  érződik, de az optimális ápolást biztosítja.

 

Már kíváncsiak vagytok, hogy akkor melyik nyerte el a tetszésemet?

Imádom a távol kelet titokzatos varázslatos világát, így amikor rátaláltam a Cienre úgy éreztem ez lesz az igazi választás, de sajnos csalódnom kellett, nem azt az illatélményt adta vissza fürdés közben, mint az üzletben a dobozból megszagolva. Pontosabban nem éreztem a vanília illatát egyáltalán. Viszont az Isanának csodálatos illata van, így ennek köszönhetően a lelkemet is kényeztette. A bőröm sokkal bársonyosabb volt az Isana használatát követően. Lenyűgözött és elvarázsolt, így most az Isana Snow White krémtusfürdő nyerte el a tetszésemet .

 

Ti már próbáltátok valamelyik krémtusfürdőt?

Vajon  a távol kelet illata vagy a tél  illata varázsolna el benneteket?

Ha tetszett a bejegyzésem kérlek benneteket, hogy  kövessetek a  Facebook és Instagram  oldalamon. Hagyjatok kommentet, vagy e-mail üzenetben keressetek.

 

A következő alkalommal moziba invitállak benneteket. Ti már láttátok az Énekelj című mesefilmet? Nos kihívom az Állati nagy szökés című mesefilm ellen! #3 Ti melyik mesehős bőrébe bújnátok szívesen?

Hamarosan kiderül!