január 25, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Cien vs Isana

Manapság a bőrápolás mindenkit foglakoztat, rengeteg márka, megannyi termék. Most mégis két márka izzadásgátlóját választottam tesztelésre.

Mindkét terméket  külön külön teszteltem és, hogy melyik nyerte el a tetszésemet azt most megosztom veletek.

 

 

Cien Sensitive Deodorant Spray

Pár hete futottam bele, gondoltam, kipróbálom, a Lidl üzletlánc saját kozmetikai márkáját a Cien Sensitive 24h Deodorant Sprayt. A Lidl egy európai hálózattal rendelkező üzletlánc. Magyarországra 2004-ben kezdett el terjeszkedni. Általában a Lidl üzletben vásárolok,  esetleg ha beválik a termék könnyebben megoldom a vásárlást. Nem kell több helyre járni és amúgy is  elégedett vagyok ezzel a márkával. Kellemes az illata, kicsit púderes. Egyáltalán nem csípte, irritálta a bőrömet, hiszen  alumínium só  mentes. Nem hagyott semmilyen érezhető, látható  réteget felvitel után, és nem hagy fehér nyomot a ruhán. Napi egy-egy fújásnyi reggelente elég, hogy  a kellemetlen szagokat meggátolja aznapra. Az illata hosszú távon is megmaradt, mégis  gyakorlatilag bármilyen parfüm mellett jól megfér. A  Cien termékeknél gyakori, itt is kiváló az ár érték arány (200 ml/399 Ft), és mivel napi egy fújás is elég volt belőle, nem is fogy gyorsan. Összességében nagyon tudom ajánlani saját tapasztalatom alapján azoknak, akik maximum átlagosan izzadósak, nem igényelnek fokozott védelmet, és lassan fogyó,  kedvező árú dezodort keresnek. Nekem minden elvárásomat teljesíti, amit egy dezodorral szemben támasztok, így bátran merem ajánlani.

 

 

 

Isana Young Vanilla Love Deospray

Szembe állítva a Ciennek a 24h Sensitive dezodorjával engem jobban megfogott, hogy nem csak alumínium só mentes, de nem tartalmaz alkoholt sem. Imádom az illatát, nem fullaszt és sokáig érezhető a Rossmann üzletlánc saját kozmetikai márkája az Isana Young Vanilla Love Deospray. Nagyon tartós szintén elég napi egy fújás reggelente és egész napra védelmet nyújt. Nem irritálta, csípte  a bőrömet, és nem hagyott nyomot a ruhán sem.  Az Isana termékeknél gyakori a kiváló ár érték arány ( 150ml/399 Ft. ), napi egy fújással igazán tartós. Összességében nagyon elégedett vagyok vele és nagyon  tudom ajánlani főleg a vanília illatot kedvelők számára.  Nekem minden elvárásomat teljesíti, bár a vanília illat nem egész nap érződik, a kellemetlen szagokat egész nap meggátolja.

 

Ugye már ti is kíváncsiak vagytok, hogy akkor melyik nyerte el a tetszésemet, hát akkor jöjjön!

 

Imádom a vanília illatát, de az Isanának pár óra után nem érezhető az illata, de az izzadásgátló hatása egész nap hatásosnak bizonyult. Ellentétben a Ciennek egész nap éreztem a kellemes púderos illatot az izzadásgátló hatása neki is egész napos védelmet nyújtott. Az Isana alkoholmentes, de a Ciennek jobb az ár arány értéke, hiszen 200 ml-es a kiszerelése. Igazából, ha az érveket és ellenérveket sorolom, szerintem mindig találnák egyet ami mellette és egyet ami ellene szólna. De mindamellett, hogy imádom a vanília illatát, most mégis a kellemes púderos Cien Sensitive Deodorant Spray mellett teszem le a voksomat.

 

Vajon ti melyiket választanátok? Cien vs Isana?

Ti tudnátok választani az izzadásgátló dezodorok közül?

 

Következő cikkemben Isana Snow White Cremdeushae Limitált kiadású krém tusfürdőt hívom ki a Cien Oriental Blossom Shower Cream krém tusfürdő ellen! #2

 

Kíváncsi vagyok melyik nyeri el a tetszésem!