január 22, 2017 Jergel Timea® 0Comment

Farsangi smink összeállítás

Február a farsang a vidámság és a bálok időszaka. Ha  jelmezt nem is viselsz,  legalább a sminked legyen színes és farsangi stílusú.

A farsang a színekről szól, így a sminked is legyen színes, vidám. Bármilyen szín megengedett farsangkor, a lényeg, hogy saját egyéniségedet tükrözze. Használhatsz színes szemceruzát, szempillaspirált, arcpirosítót! Szóval bármit, a lényeg, hogy mindenképpen alapozóval kezd a sminked összeállítását. Ha még többre vágysz, vagy fel akarod dobni a sminked használj csillám porokat, vagy különleges strasszköveket!

Légy bátor és tűnj ki a tömegből!

1.

Elképesztő egyéniségről és stílusról árulkodik mindhárom smink. Olyan sminket válassz, amely remek kiegészítője lehet a ruhádnak és nem tereli el a figyelmet rólad.

 

 

2.

Mindkét sminkről szuperhősnő jut eszembe. Ehhez az összeállításhoz, nincs másra szükséged mint fekete szemceruzára és szemhéjtusra. Ha nagyon erősnek érzed a fekete sminket, használj hozzá színes szemhéjtust, esetleg csillámmal egészítsd ki.

 

3.
Különleges strasszkövekkel feldíszített egybefüggő álarc jellegű sminkkel mindenkit el tudsz kápráztatni!
4.
Néhány egyszerű ötlet, amely egy arc mögé bújtat. A ruhád fehér vagy fekete, barna és  drapp és kék  színű legyen.
5.
Egyszerű geometria mintákat is rajzolhatsz szemceruzával a szemed köré. Szemed színével megegyező színnel színezd ki.
6.
A gyönyörű egyiptomi királynő, aki naphosszat tejben-vajban fürdik. Vajon ki ne szeretne legalább egy estére a bőrébe bújni?
Gyönyörű színek, csodálatos összeállítás, ehhez nem kell más csak megfelelő  ruha és frizura!