december 1, 2016 Jergel Timea® 0Comment

Idén is szeretnél valami trendi sütit a karácsonyi asztalra tenni? Ez az isteni finomság igazán méltó rá, hogy ünnepi desszertté váljon.

 

cake-bpng

Csokis Baileys kocka

…………………………………….

Hozzávalók:

350 g liszt 250 g cukor 62 g kakaó 1/2 teáskanál só 1/2 teáskanál instant kávépor 1 teáskanál szódabikarbóna 1 teáskanál vanília 85 ml olaj 250 ml tej 1 dl Baileys

Így készítsd el:

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, jó vastagon kenjük ki a sütőformánkat. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, egy másik tálban pedig a nedveseket. Egyenként keverjük össze, majd a két részt keverjük össze. Keverjünk belőle sima tésztát.

Öntsük a tésztát a formába, majd süssük 30-35 percig. Tálalás előtt hagyjuk hűlni, majd utána szeleteljük. Porcukorral szórjuk meg a tetejét.

…………………………………….

És hogyan tegyük gyönyörű és finom karácsonyi desszertté?

A legegyszerűbb ha ünnepi öltözetben tálalod fel! A süteményt narancsszelettel, csillagánizzsal vagy mandulapehellyel  díszítsd fel.

Ünnepre fel!