november 17, 2016 Jergel Timea® 0Comment

Ugye ti is hallottatok, olvastatok már arról mennyi lehetőséget nyújt az internet?

Belegondoltál már abba, hogy az internet olyan mint a divatipar? Ha nem vigyázol használ és kihasznál.

kifuto

Tudom, hogy ma már szinte minden háztartásban van internet. Szinte szárnyal az információ. Két gyermekes anyakén én is tapasztalom, hogy gyerekeim előszeretettel lógnak az interneten. Nem is sejtik, hogy mennyi és milyen veszélynek vannak kitéve.

Mivel gyerekeimet féltem a csalódástól ezért pár hónappal ezelőtt gondoltam egy nagyot.  Hogyan tudom őket megvédeni legjobban a csalódástól? Felmértem a helyzetem, tanácsot csak akkor tudok adni nekik, ha magam is megtapasztalom.

Annyi mindent lehet olvasni az interneten való pénzkereseti lehetőségről. Indíts internet vállalkozást, írj blogot, adj el termékeket, nyiss honlapot keress hozzá üzemeltetőt, ja és ezt persze mind tudod  otthonról csinálni rengeteg fizetésért. Nem vicc akár hat számjegyű összeget is érhet a blogod!

Imádtam, hogy akár life coach is lehetek. De hogy miért, mert olyan jól hangzik, divattá vált, vagy csupán el tudom mondani, hogy én ilyen tanfolyamot végeztem. Persze azt még nem mondtam, hogy óriási összegekért. Valahogy  nem értem ma miért van szükség life coach tanfolyamra, de erről egy kicsit később.

A piramis jelenség az interneten sem maradhat el. Mi nem áruljuk a termékeinket, tőlünk megveszik a terméket. Egy következő részben szintén mesélek nektek.

Nos én sorba kipróbáltam mindent amit csak lehetett, beléptem és feliratkoztam ahova csak lehetett, és közben jegyzeteltem. Jegyzeteltem pontosan  azért, hogy a tapasztalataimat meg tudjam osztani gyerekeimnek és nektek. És bizony rengeteg tapasztalatot szereztem, most már tudom, hogy hogyan védjem meg gyermekeimet. Rengeteg tanácsom van számukra, számotokra.