szeptember 29, 2016 Jergel Timea® 0Comment

 

Tudtátok ma van a kávé világnapja!

Mivel én fanatikus kávé szerető vagyok, ezért gondoltam kipróbálom a kávézaccos bőrradírt. Sokat halottam már róla, nem tűnik túl bonyolultnak, és egy jó bőrradírra mindig szükség van.Az bőrradírban található szemcsék gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és jótékony hatással van a narancsbőrre. Beindítja a vérkeringést, és segít a bőrnek a méreganyagok kiválasztásában.

Az elkészítés sem bonyolult én folyékonyabb állagú testápolóval kevertem össze a kávézaccot egy fém tégelybe. Egy félcsészényi kávézaccból az egész testre elegendő bőrradír kijön.

kavezacc

Mivel még azelőtt sosem csináltam ilyen krémet, ezért a kézfejemen teszteltem le, a megfelelő állagot. Az illata kellemes volt, hihetetlenül puha és hidratált lett a bőröm.

Kellemes érzés volt vele a bőrradírozás, így elhatároztam, hogy kéthetente használom. Egy igazán takarékos bőrradírt sikerült készítenem, mely igazi frissítő megoldás.

kavezaccn

Fontos minden alkalommal egy tesztet elvégezni, lehet hogy a bőröd valamelyik összetevőre allergiás reakciót vált ki. Ebben az esetben nem szabad a krémet a bőrre kenni.

Olívaolajjal keverve fantasztikusan hidratál és csodát tesz a hajjal. Akinek korpásodik a haja, használhatja a fejbőrére is. Segít az elhalt hámsejtektől megszabadítani a fejbőrt, mivel a koffein élénkíti a vérkeringést, ezért serkenti a hajhagymákat a növekedésre.

Ti használtatok már valamilyen házi bőrradírt?